dilluns, 30 de setembre de 2013

Als melòmans del barri

És gairebé més curiositat que melomania, però, per si és del vostre interès, sabeu que al Palau de la Música, dins l'àmbit El primer Palau (músics novells que hi actuen per primera vegada) aquest dijous dia 3 d'octubre actua el guitarrista Samuel Diz, i executarà, entre d'altres peces, els Tres Preludis de Francesc Tàrrega. Tàrrega va ser un compositor del segle XIX (1852-1909) al qui se li ha dedicat un carrer al nostre barri. D'aquí un temps veureu l'entrada referida a aquest carrer (quan li toqui: els vaig entrant per ordre alfabètic).

A més, en Samuel interpretarà obres de Falla, Mompou, Buide i García Lorca.

A la mateixa sessió (19:30 hores) hi actuarà també l'arpista Anna Quiroga, amb obres de Britten, Monsalvatge, Liszt i Salcedo.

Tots dos pel mòdic preu de 13 euros (25% de descompte a jubilats, membres de família nombrosa, estudiants menors de 30 anys i grups de més de 10 persones; i del 50% a discapacitats amb grau superior al 33%. Tots els descomptes, però, només a les taquilles del Palau)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compte amb el que dius. Critica tot allò que vulguis (incloent-me a mi, si cal), però els insults i les grolleries, deixa-les a la taverna. Em sabria greu fer-ho, però si no respectes les persones, hauré d'esborrar el teu comentari. De ben segur que no caldrà, veritat?