diumenge, 27 d’octubre de 2013

Extremadura al Congrés-Indians

El nostre barri s'engalana en rebre la seu d'una entidat nouvinguda, tot i que no pas nounata. Es tracta de l'Hogar Extremeño de Barcelona, fundat l'any 1945, que s'ha instal·lat en un local del carrer de Ramon Albó (núm. 72-74), gairebé tocant Alexandre Galí. És un local gran, obert a dos carrers (té una altra porta al carrer de les Acàcies) i en la seva pàgina web podeu veure les fotografies de les obres de condicionament. S'ha obert fa ben poc, molt poques setmanes.

El bar-restaurant és obert a tothom, no cal ser soci per utilitzar els seus serveis i instal·lacions. De la resta d'activitats i instal·lacions no en sé res, encara, tot i que imagino que, amb un més o menys gran criteri d'obertura, es dirigirà preferentment als seus socis, com és natural.

De moment, benvinguts al barri del Congrés i dels Indians, amics extremenys, el nostre barri, que, ara també, és ben vostre. Estic segur de què les vostres activitats enriquiran ben aviat el fons cultural del nostre entorn i de què sereu un membre actiu i col·laborador en la nostra petita comunitat ciutadana.

Les coordenades de l'Hogar Extremeño de Barcelona són:

c. Ramon Albó, 72-74
T. 932 435 345
F. 934 080 491
hogarexbarcelona@hotmail.com

Que la vostra estada al Congrés-Indians sigui, com aquell viatge a la Ítaca de Kavafis, llarga i plena de ventures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compte amb el que dius. Critica tot allò que vulguis (incloent-me a mi, si cal), però els insults i les grolleries, deixa-les a la taverna. Em sabria greu fer-ho, però si no respectes les persones, hauré d'esborrar el teu comentari. De ben segur que no caldrà, veritat?