dimarts, 8 de juliol de 2014

ATURAT!!!!

És només un apunt d'urgència, demà us ho explico millor.

La modificació del Pla General Metropolità que suposava perdre le meitat dels equipaments del Canòdrom -pèrdua definitiva per manca d'espai al barri per a equipaments- ha estat feta enrera mitjançant l'informe negatiu en la votació del plenari del Districte. Tots els grups municipals -excepte CiU, és clar, i el PP- han votat en contra de la modificació del Pla, motivats per la disconformitat del veïnat del Congrés-Indians, representat per les seves entitats. El PP, tot reconeixent que la modificació té forats i assolint les queixes veïnals, ha preferit, no obstant, abstenir-se. Algun dia, algú ens explicarà aquests misteris de la política professional o semi-professional.

Per tant, el tema Canòdrom segueix vigent; s'ha pogut evitar una catàstrofe -entesa com a tal en el context de què parlem- però els problemes i la possibilitat d'una nova disbauxa podrien no haver-se acabat.

Tranquilitat aquest estiu, però a la tardor, més que probablement, el Canòdrom, com a problema, tornarà a ésser present en la vida del barri.

Demà, més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compte amb el que dius. Critica tot allò que vulguis (incloent-me a mi, si cal), però els insults i les grolleries, deixa-les a la taverna. Em sabria greu fer-ho, però si no respectes les persones, hauré d'esborrar el teu comentari. De ben segur que no caldrà, veritat?