dimecres, 30 de juliol de 2014

El Canòdrom, al paper de diari

A les acaballes d'aquest mes de juliol, tradicionalment portal de les vacances (per a qui en tingui i pugui i les faci ara), «El Periódico» és fa ressò del problema del Canòdrom i recull un breu resum de les declaracions de Betlem Ayúcar, presidenta de la Taula del Canòdrom i de l'Associació de Veïns Congrés-Indians, amb una no menys breu exposició del problema.


No sé si els qui no estiguin al cas sobre la qüestió -del barri i de fora del barri- ho entendran massa bé, per aquesta característica d'«El Periódico» de ser una mena de tebeo amb poca lletra i molta fotografia. Però és el que hi ha.

Demà, els clip-press de l'Ajuntament duran aquestes dues pàgines del rotatiu barceloní i tanmateix pot inclús passar que algú de la Casa Gran pregunti a algú altre quina història és aquesta d'un canòdrom (No havia plegat, el canòdrom aquest?).

Bon estiu i fins el setembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compte amb el que dius. Critica tot allò que vulguis (incloent-me a mi, si cal), però els insults i les grolleries, deixa-les a la taverna. Em sabria greu fer-ho, però si no respectes les persones, hauré d'esborrar el teu comentari. De ben segur que no caldrà, veritat?