divendres, 4 de juliol de 2014

Tots a la plaça Orfila!!!

El proper dimarts, 8 de juliol, a les 19:00 hores (7 de la tarda), tindrà lloc el plenari del Districte de Sant Andreu en el què l'actual administració municipal vol tancar el tema del Canòdrom deixant-nos als veïns del Barri del Congrés i dels Indians gairebé sense possibilitats de tenir en el futur els equipaments que necessitem i que fa tres anys ja s'havien negociat i tancat. Ara, l'Ajuntament fa un replantejament i ens deixa amb molt més que un pam de nas.

No us vull enganyar: la cosa pinta malament. Hi hauria esperances si la mobilització dels veïns fos general, però sabem que això no succeïrà, oi? No: s'està millor a casa, és clar. Ja ens queixarem després, quan necessitarem -potser vitalment- algun dels equipaments que no tindrem.

Tot i així, hi ha convocatòria. Des de l'Associació de Veïns m'informen que la Taula d'Entitats ens convoca a tots per ser-hi allí, per fer força, per donar empenta als qui defensaran les opcions del barri.

Ens trobarem mitja hora abans, a les 18:30 hores (dos quarts de 7 de la tarda), a la plaça Orfila. Si som molt poquets, entrarem a la sala de sessions. Si som pocs, també hi serem al vestíbul. Però, si fóssim molts, a més de la sala de sessions i a més del vestíbul, podriem ésser a la plaça Orfila fent xivarri, reclamant els nostres drets, fent que l'últim tren per al barri s'aturi en aquesta estació.

Jo hi seré, és clar.

I vosaltres?

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compte amb el que dius. Critica tot allò que vulguis (incloent-me a mi, si cal), però els insults i les grolleries, deixa-les a la taverna. Em sabria greu fer-ho, però si no respectes les persones, hauré d'esborrar el teu comentari. De ben segur que no caldrà, veritat?