dijous, 4 de desembre de 2014

Galet a casa

L'alcalde Hereu va tenir l'ocurrència, en dates nadalenques, allí per al 2008 o 2009, no recordo ben bé, de repartir pel centre de Barcelona uns galets gegants il·luminats. La veritat és que no em va desagradar la idea (molt millor, on vas a parar, que els abets minimalistes a pedals): el galet és un símbol nadalenc -laic, això sí- propi de casa nostra.

En l'etapa Trias, els galets s'han repartit pels districtes. L'any passat -crec recordar- hi van posar un a la plaça Maragall, tot i que, sempre si no recordo malament, va ser a la meitat de la plaça que correspon a Horta-Guinardó.

Doncs bé, enguany ens ha tocat a nosaltres i a la plaça del Congrés, gairebé davant de la pobra estàtua de la Maternitat, ens hi han posat un. No sé si és el millor emplaçament, però, bé, aquí el teniu.


Que consti i obri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compte amb el que dius. Critica tot allò que vulguis (incloent-me a mi, si cal), però els insults i les grolleries, deixa-les a la taverna. Em sabria greu fer-ho, però si no respectes les persones, hauré d'esborrar el teu comentari. De ben segur que no caldrà, veritat?