dijous, 12 de febrer de 2015

Què us n'havia dit jo?

Fa poc més de dos mesos, vaig escriure sobre uns parterres que, ubicats fora del barri, però en el seu mateix límit, feien goig acabats de posar. I deia (podeu llegir-ho): «Doncs gaudim-hi ara, mentre hi hagi les valles de les obres perquè així que les treguin, els qui ho gaudiran seran els gossos, que ho deixaran tanquam tabula rasa en quatre dies». Ho escrivia el 5 de novembre. Avui som 12 de febrer, tres mesos després.

I aquí teniu el panorama:És ben cert que no tot són els gossos. Està clar que la pèrdua de lluentor de la gespa pot ser deguda a la meteorologia rigorosa d'aquests darrers dies, però no és menys clara la mà (el cul, més ben dit) del millor amic del seu amo, però no del veí del seu amo. Si us hi acosteu (feu-ho passada una bona estona després d'haver esmorzat) comprovareu que no tan sols el cul hi ha intervingut: altres òrgans amb residus amoniacals han fet també la seva feina i allí a prop no hi ha qui s'aturi.

Evidentment, a més dels porcs amb gos, també n'hi ha un bon nombre de porcs no necessàriament provistos de gos, atès que els gossos, per si mateixos, no deixen burilles, paquets de tabac o fins i tot (ho podeu veure, no m'ho invento) closques d'ou.

I on és l'autoritat municipal? Doncs demaneu-li al senyor Trias o al regidor del districte (en aquest cas el de Nou Barris) perquè jo no la veig per enlloc.

En fi, ara vénen eleccions i sentireu als candidats -si més no, a alguns candidats- parlar de la fantàstica Barcelona que han fet. Aquí teniu, si voleu, material per demanar-els-hi algunes explicacions sobre la seva meravella.

Més aviat merda-vella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compte amb el que dius. Critica tot allò que vulguis (incloent-me a mi, si cal), però els insults i les grolleries, deixa-les a la taverna. Em sabria greu fer-ho, però si no respectes les persones, hauré d'esborrar el teu comentari. De ben segur que no caldrà, veritat?