dimecres, 15 d’abril de 2015

La primavera es mou al barri

El barri es mou una miqueta. I es mou en dos sentits molt interessants.

Un, el literari, assenyalat per a demà passat, divendres, 17 d'abril, a les 19:30, al Casal de barri Congrés-Indians (c. Manigua, 25-35), durant el qual es presentaran dos llibres escrits per autors del barri: Pinyonaires, d'Antoni Gimeno i Josep Cot; i Marcel·lí. El gran professor, de Francesc Torrebadella. També tindrà lloc un recital poètic a càrrec de Glòria Judal. L'acte l'organitza la Coordinadora d'Entitats Congrés-Indians.

Com diu el cartell que ho anuncia, l'aire ja porta aromes de Sant Jordi.


I l'altre, gastronòmic, que consistirà en una calçotada al Canòdrom per a la gent del barri; a un preu ben assequible perquè el que és important, en realitat, és la convivència veïnal. Organitza l'Agrupament escolta de Sant Pius X. Menjarem calçots, doncs, el diumenge 26 d'abril, a les 13:30 a l'explanada del Canòdrom


Tant de bo ens veiem tots a l'un o a l'altre. O a tots dos, si és possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compte amb el que dius. Critica tot allò que vulguis (incloent-me a mi, si cal), però els insults i les grolleries, deixa-les a la taverna. Em sabria greu fer-ho, però si no respectes les persones, hauré d'esborrar el teu comentari. De ben segur que no caldrà, veritat?