diumenge, 26 d’abril de 2015

Ni hi som ni se'ns hi espera

En la seva edició d'ahir, «El Periódico» dedica un reportatge sobre les reivindicacions al districte de Sant Andreu i, així, hem pogut llegir sobre les problemàtiques dels barris de Sant Andreu de Palomar, La Sagrera, La Trinitat Vella, Baró de Viver, Bon Pastor i Navas.

I El Congrés i els Indians?

Rataplan, rataplan, rataplan, com deia La Trinca temporibus illis.

I a fi que quedi ben clar, el diari esmentat inclou un magnífic mapa-resum en el què es pot veure clarament que ens hem quedat a vestir sants.


Nosaltres no tenim problemes, som el barri feliç, no necessitem res, estem com volem i aquí tot són flors i violes.

D'aquí a un mes toca votar. Ja que som uns figaflors que no sortim al carrer ni que ens matin (i aquesta és la veritable causa de tot el que ens passa), si més no, votem amb una certa consciència, deixem-nos estar de punyetes i de banderes i pensem -que és el que toca precisament en aquestes properes eleccions i no cap altra cosa- en el nostre entorn urbà i veïnal. I recordem, per cert, com ens ha tractat la última administració. Les alternatives, allà cadascú.

Però, en tot cas, penseu que mentre no tinguem nassos per sortir al carrer, per protagonitzar la foto incòmoda per als polítics, hi hagi qui hi hagi a la plaça de Sant Jaume, nosaltres seguirem essent el cul del districte, els pringats d'aquella mena de trapezoïd petit i esquifit que Sant Andreu té allí dalt com un gra al nas.

I que no ens passi res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Compte amb el que dius. Critica tot allò que vulguis (incloent-me a mi, si cal), però els insults i les grolleries, deixa-les a la taverna. Em sabria greu fer-ho, però si no respectes les persones, hauré d'esborrar el teu comentari. De ben segur que no caldrà, veritat?